Mercedes SK Truck Racing ADIDAS siku 3511
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz SK, NG
Strona 1 z 1
Mercedes SK Truck Racing ADIDAS siku 3511
Oryginał to ciągnik siodłowy Mercedes Tankwagen siku 3511
Model prawie na ukończeniu.
Było zbyt wiele niewiadomych żeby autko wcześniej ujrzało światło dzienne.
Na szczęście wszystko poszło zgodnie z planem i można zaczynać, a raczej kończyć nową modyfikacje.
Dorobione części to nakładki.
Tak się robi jak model pozwala. Na koniec powinno wyjść ładnie
Nazwa modelu jeszcze robocza. Nie podjąłem decyzja jakie będzie miał reklamy i kolory. Może coś w stylu SIKU?
Model prawie na ukończeniu.
Było zbyt wiele niewiadomych żeby autko wcześniej ujrzało światło dzienne.
Na szczęście wszystko poszło zgodnie z planem i można zaczynać, a raczej kończyć nową modyfikacje.
Dorobione części to nakładki.
Tak się robi jak model pozwala. Na koniec powinno wyjść ładnie
Nazwa modelu jeszcze robocza. Nie podjąłem decyzja jakie będzie miał reklamy i kolory. Może coś w stylu SIKU?
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Nie Cze 01, 2014 3:04 pm, w całości zmieniany 2 razy
Re: Mercedes SK Truck Racing ADIDAS siku 3511
Merc jest już kompletny i gotowy do malowania. Wszystkie części dorobiłem. Chciałem żeby autko miało pazur i dlatego dorobiłem tylny spoiler. Bez niego było jakoś pusto.
Teraz czeka mnie chyba najtrudniejsze zadanie. Zrobić reklamy i podjąć decyzje jakie kolory.
Nie wiem.
Czerwone koła ?
czyli musi być też czerwień
Teraz czeka mnie chyba najtrudniejsze zadanie. Zrobić reklamy i podjąć decyzje jakie kolory.
Nie wiem.
Czerwone koła ?
czyli musi być też czerwień
Similar topics
» Mercedes Actros Racing Team ADIDAS siku
» Mercedes Benz Tankzug DEA siku 3511
» Mercedes Benz DAKAR siku 3511 A
» Mercedes Benz 280GE Monster Truck siku 1044
» White DAKAR Racing team siku 3914
» Mercedes Benz Tankzug DEA siku 3511
» Mercedes Benz DAKAR siku 3511 A
» Mercedes Benz 280GE Monster Truck siku 1044
» White DAKAR Racing team siku 3914
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz SK, NG
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: