Matchbox Super kings K-92 A Helikopter Transporter
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 1 z 1
Re: Matchbox Super kings K-92 A Helikopter Transporter
Model kupiony w zestawie złom 30
Mam już taką naczepę w modelu Matchbox Super kings K-134 A Peterbilt mit Feuerlöschflugzeug
Ładne koła w naczepie. Zostaje tak jak jest, nic nie będę robił. Pewnie za jakiś czas dostanie ciągnik siodłowy i będzie komplet. helikopter na zdjęciu pochodzi właśnie z tego zestawu. Niestety przemalowałem go na straż pożarną, być może wrócę do oryginalnego malowania. Zobaczymy
Mam już taką naczepę w modelu Matchbox Super kings K-134 A Peterbilt mit Feuerlöschflugzeug
Ładne koła w naczepie. Zostaje tak jak jest, nic nie będę robił. Pewnie za jakiś czas dostanie ciągnik siodłowy i będzie komplet. helikopter na zdjęciu pochodzi właśnie z tego zestawu. Niestety przemalowałem go na straż pożarną, być może wrócę do oryginalnego malowania. Zobaczymy
Kilka słów wyjaśnienia.
Naczepa jest z tego zestawu. Helikopter też. Peterbilt ma identyczną naczepę tylko z białymi felgami co oznacza inny model
Naczepa jest z tego zestawu. Helikopter też. Peterbilt ma identyczną naczepę tylko z białymi felgami co oznacza inny model
W zestawie złom 35 udało mi się kupić dosyć tanio pasujący ciągnik siodłowy. To Ford LTS z antenami. Przeważanie trafiają się samochody bez anten, są dosyć popularne i łatwo dostępne. Ten model jest rzadziej spotykany ze względu na anteny.
Ceny Fordów LTS (wszystkich) wahają się od 2 zł do 10 zł tak wynika z moich rocznych obserwacji.
Wyżej już pisałem że mam pasującą naczepę
Tu jest dziś kupiony Ford LTS
Oraz helikopter który jakiś czas temu remontowałem. Czerwona naczepa pochodzi z zestawu Matchbox Super kings K-134 A Peterbilt mit Feuerlöschflugzeug https://dokument.forumpolish.com/t252-matchbox-super-kings-k-134-a-peterbilt-mit-feuerloschflugzeug#1461
Ceny Fordów LTS (wszystkich) wahają się od 2 zł do 10 zł tak wynika z moich rocznych obserwacji.
Wyżej już pisałem że mam pasującą naczepę
Tu jest dziś kupiony Ford LTS
Oraz helikopter który jakiś czas temu remontowałem. Czerwona naczepa pochodzi z zestawu Matchbox Super kings K-134 A Peterbilt mit Feuerlöschflugzeug https://dokument.forumpolish.com/t252-matchbox-super-kings-k-134-a-peterbilt-mit-feuerloschflugzeug#1461
Ponieważ helikopter przemalowałem na straż także pozostałe elementy kompletu będą w tych samych barwach
Uszkodzenia modelu.
Naczepa
Naczepa składa się dosłownie czterech części i na szczęście jest kompletna nie wymagają żadnej dodatkowej pracy. UFF
Helikopter
Helikopter jest po remoncie
Ford LTS
Tak naprawdę to wymienić trzeba tylko anteny.
wsio
Uszkodzenia modelu.
Naczepa
Naczepa składa się dosłownie czterech części i na szczęście jest kompletna nie wymagają żadnej dodatkowej pracy. UFF
Helikopter
Helikopter jest po remoncie
Ford LTS
Tak naprawdę to wymienić trzeba tylko anteny.
wsio
Ostatnio zmieniony przez SMOK WAWELSKI dnia Wto Sie 20, 2013 6:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Naprawa anteny to banalna robota.
Całe szczęście są całe mocowania w których wywierciłem otworki 1.2 mm i wstawiłem dwa grube włosy od szczotki. Na pewno się nie połamią.
I to wszystko
Całe szczęście są całe mocowania w których wywierciłem otworki 1.2 mm i wstawiłem dwa grube włosy od szczotki. Na pewno się nie połamią.
I to wszystko
Koniec
Podsumowanie
Autko wygląda cudnie, kapitalnie. Składak z kupionymi w różnych miejscach częściami. Opłaca się kupować złom i kompletować w całość. Naprawdę mam sporo frajdy w renowacji samochodów. Cóż jeszcze dodać? chyba nic
Ile wydałem
Ten Matchbox jest jednym z tańszych modeli jaki zrobiłem. Złom kosztował mnie mniej niż , renowacje wyceniam na a robota?, to głupota nikt nie zapłaci mi tyle ile bym chciał.
Podsumowanie
Autko wygląda cudnie, kapitalnie. Składak z kupionymi w różnych miejscach częściami. Opłaca się kupować złom i kompletować w całość. Naprawdę mam sporo frajdy w renowacji samochodów. Cóż jeszcze dodać? chyba nic
Ile wydałem
Ten Matchbox jest jednym z tańszych modeli jaki zrobiłem. Złom kosztował mnie mniej niż , renowacje wyceniam na a robota?, to głupota nikt nie zapłaci mi tyle ile bym chciał.
Similar topics
» Matchbox Super Kings K-27 Power Boat & Transporter (nr2)
» Matchbox Super kings K-13 C Aircraft Transporter
» Matchbox Super Kings K-27 Power Boat & Transporter VN MIB 1977
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super Kings K-10 Bedford courier car transporter
» Matchbox Super kings K-13 C Aircraft Transporter
» Matchbox Super Kings K-27 Power Boat & Transporter VN MIB 1977
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super Kings K-10 Bedford courier car transporter
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: