Mercedes Atego ÖAMTC-Abschleppwagen AUSTRIA siku 2712
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz ATEGO
Strona 1 z 1
Mercedes Atego ÖAMTC-Abschleppwagen AUSTRIA siku 2712
Mercedes Atego ÖAMTC Abschleppwagen AUSTRIA siku 2712
Austriacka pomoc drogowa. To identyczny model co link niżej
Mercedes Atego Abschleppwagen ADAC siku 2712
W temacie wyżej opisałem wady i zalet autka. Więc nie będę się powtarzał dodam tylko że jest za dużo plastiku.
Kiedyś samochodziki to były wytrzymałe resoraki. Sam wiem po sobie bo się nimi bawiłem. Dopiero pod butem ustępowały. Teraźniejsze resoraki to modele. Są piękne tu nie ma dwóch zdań, ale czy resoraki mają być modelami na półce. Załęże się że większości autek nie przetrwa próby czasu. Dwadzieścia czy trzydzieści lat będzie wspomnieniem o modelach z dwudziestego pierwszego wieku.
Chyba więc warto zainwestować w autka żeby potem rosły w cenę.
Tak czy inaczej Mercedes Atego to przepiękny model zwłaszcza w barwach ADAC za którymi przepadam.
Finito
Austriacka pomoc drogowa. To identyczny model co link niżej
Mercedes Atego Abschleppwagen ADAC siku 2712
W temacie wyżej opisałem wady i zalet autka. Więc nie będę się powtarzał dodam tylko że jest za dużo plastiku.
Kiedyś samochodziki to były wytrzymałe resoraki. Sam wiem po sobie bo się nimi bawiłem. Dopiero pod butem ustępowały. Teraźniejsze resoraki to modele. Są piękne tu nie ma dwóch zdań, ale czy resoraki mają być modelami na półce. Załęże się że większości autek nie przetrwa próby czasu. Dwadzieścia czy trzydzieści lat będzie wspomnieniem o modelach z dwudziestego pierwszego wieku.
Chyba więc warto zainwestować w autka żeby potem rosły w cenę.
Tak czy inaczej Mercedes Atego to przepiękny model zwłaszcza w barwach ADAC za którymi przepadam.
Finito
Similar topics
» Mercedes Atego Abschleppwagen ADAC siku 2712
» Mercedes Atego mit Kran siku 3534
» Mercedes Atego mit Hubschrauber-Plattform ADAC siku
» Mercedes Unimog ADAC Abschleppwagen siku 1620
» Mercedes Benz Abschleppwagen FALCK siku 2520
» Mercedes Atego mit Kran siku 3534
» Mercedes Atego mit Hubschrauber-Plattform ADAC siku
» Mercedes Unimog ADAC Abschleppwagen siku 1620
» Mercedes Benz Abschleppwagen FALCK siku 2520
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz ATEGO
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: