Mercedes Vario Auto-Werbung siku 2017
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
Mercedes Vario Auto-Werbung siku 2017
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Nie Mar 09, 2014 1:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: Mercedes Vario Auto-Werbung siku 2017
Z Mercedesa zrobię coś takiego
Autko będzie miało na swoim grzbiecie szyld reklamowy forum
W rolach głównych wystąpi ten Mercedes
Jest to jedyny model siku który doskonale nadaje się pod tą modyfikacje.
Co ważne auto nie wejdzie w skład w mojej kolekcji. Pojedzie aż do Poznania i wystąpi w przedstawieniu Targi modelarstwa 2014.
Aż się łezka w oku kręci.
Autko będzie miało na swoim grzbiecie szyld reklamowy forum
W rolach głównych wystąpi ten Mercedes
Jest to jedyny model siku który doskonale nadaje się pod tą modyfikacje.
Co ważne auto nie wejdzie w skład w mojej kolekcji. Pojedzie aż do Poznania i wystąpi w przedstawieniu Targi modelarstwa 2014.
Aż się łezka w oku kręci.
Kawałek blachy plus godzina roboty i zrobiona jest podstawa z płaszczyzną reklamową
Wymiary miejsca na reklamę to wysokość 34 mm szerokość 67 mm
Jak już wspominałem model rusza w świat
I teraz jest sprawa.
Albo reklamę robię sam, ewentualni ktoś mi pomoże. Bardziej jestem za propozycją drugą
Dodatkowo moja sugestia jest taka.
Jedna strona reklamy jest Polska druga Niemiecka chodzi o reklamę siku i forum sikumnaia. pl i de
Kolory modelu rzecz jasna granat i czerwień pytanie w jakiej kombinacji.
Autko musi dostać jakąś nazwę. Czekam na propozycje
Model skończę za trzy, cztery dni w tym terminie będzie gotowy do obklejenia. Chciałbym w piątek wydrukować grafikę.
Piłka po waszej stronie
Wymiary miejsca na reklamę to wysokość 34 mm szerokość 67 mm
Jak już wspominałem model rusza w świat
I teraz jest sprawa.
Albo reklamę robię sam, ewentualni ktoś mi pomoże. Bardziej jestem za propozycją drugą
Dodatkowo moja sugestia jest taka.
Jedna strona reklamy jest Polska druga Niemiecka chodzi o reklamę siku i forum sikumnaia. pl i de
Kolory modelu rzecz jasna granat i czerwień pytanie w jakiej kombinacji.
Autko musi dostać jakąś nazwę. Czekam na propozycje
Model skończę za trzy, cztery dni w tym terminie będzie gotowy do obklejenia. Chciałbym w piątek wydrukować grafikę.
Piłka po waszej stronie
Są dwie wiadomości. Dobra i zła.
Zła wiadomość jest tak że napis na reklamie forum jest trochę za mało widoczny. Nie mam kolorowej drukarki i nie mogłem tego skorygować przed wydrukiem finalnym.
Dobra wiadomość
Mercedes wyszedł KAPITALNIE . Jednak dopiero jutro go złożę. Lakier jest jeszcze za miękki. :)Części wiszą na drucie i dojrzewają
Potrzebna jest jeszcze nazwa modelu. Czekam na propozycje
Zła wiadomość jest tak że napis na reklamie forum jest trochę za mało widoczny. Nie mam kolorowej drukarki i nie mogłem tego skorygować przed wydrukiem finalnym.
Dobra wiadomość
Mercedes wyszedł KAPITALNIE . Jednak dopiero jutro go złożę. Lakier jest jeszcze za miękki. :)Części wiszą na drucie i dojrzewają
Potrzebna jest jeszcze nazwa modelu. Czekam na propozycje
Similar topics
» Mercedes Benz LKW Auto Transporter 2 loading Platforms siku 2926 Variante C
» Magirus Auto Transporter siku V275
» Mercedes ML 320 siku 1095
» Mercedes E 500 siku 1332
» Mercedes Benz 280 GE 6x6 siku 1044
» Magirus Auto Transporter siku V275
» Mercedes ML 320 siku 1095
» Mercedes E 500 siku 1332
» Mercedes Benz 280 GE 6x6 siku 1044
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: