Mercedes Unimog mit Bauwagen siku 2519 Anhänger
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Unimog
Strona 1 z 1
Mercedes Unimog mit Bauwagen siku 2519 Anhänger
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Nie Sie 17, 2014 1:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: Mercedes Unimog mit Bauwagen siku 2519 Anhänger
Nadszedł czas żeby coś konkretnego zrobić.
Mam dźwig gotowy do malowanie jednak w pierwszej kolejności postanowiłem naprawić przyczepę od tego zestawu.
Tak, sprawdzić się czy aby nie wyszedłem z wprawy.
Nawiasem mówiąc barakowóz występuje w różnych kombinacjach.
Jak widać na fotkach przyczepa to wrak
Żeby Wam nie skłamać naprawę zacząłem przed dwunastą, jest przed 15-tą, i barakowóz jest gotowy do malowania.
Jednej części nie zrobiłem tak jak powinienem. To drzwi które powinny mieć dookoła ramkę. Ramka jest zbyt mała żeby ładnie wyszła.
Wstawiłem też nowsze koła, nie dlatego że są ładniejsze z przyczyn technologicznych. Jak ktoś będzie naprawiał takie osie zrozumie dlaczego.
To wszystko. Malowanie zacznę za kilka dni. AA mam brakującego Mercedesa
Mam dźwig gotowy do malowanie jednak w pierwszej kolejności postanowiłem naprawić przyczepę od tego zestawu.
Tak, sprawdzić się czy aby nie wyszedłem z wprawy.
Nawiasem mówiąc barakowóz występuje w różnych kombinacjach.
Jak widać na fotkach przyczepa to wrak
Żeby Wam nie skłamać naprawę zacząłem przed dwunastą, jest przed 15-tą, i barakowóz jest gotowy do malowania.
Jednej części nie zrobiłem tak jak powinienem. To drzwi które powinny mieć dookoła ramkę. Ramka jest zbyt mała żeby ładnie wyszła.
Wstawiłem też nowsze koła, nie dlatego że są ładniejsze z przyczyn technologicznych. Jak ktoś będzie naprawiał takie osie zrozumie dlaczego.
To wszystko. Malowanie zacznę za kilka dni. AA mam brakującego Mercedesa
Similar topics
» Mercedes Unimog Bauwagen siku 2533
» Mercedes Unimog Bauwagen siku 2533 TYLKO PRZYCZEPA
» Mercedes Unimog 406 Rohrverleger mit Anhänger siku 2820
» Mercedes Unimog mit Frontkipper und Anhänger 2232
» Mercedes Unimog 406 Löschfahrzeug mit Anhänger 2913
» Mercedes Unimog Bauwagen siku 2533 TYLKO PRZYCZEPA
» Mercedes Unimog 406 Rohrverleger mit Anhänger siku 2820
» Mercedes Unimog mit Frontkipper und Anhänger 2232
» Mercedes Unimog 406 Löschfahrzeug mit Anhänger 2913
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Unimog
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: