Matchbox Super Kings K-7C Martini Porsche Racing Car Transporter
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Transporter Tractor
Strona 1 z 1
Matchbox Super Kings K-7C Martini Porsche Racing Car Transporter
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Nie Sty 18, 2015 11:04 am, w całości zmieniany 1 raz
Re: Matchbox Super Kings K-7C Martini Porsche Racing Car Transporter
skala 1/55 (1972r.)
Tak to jest na pchlich targach. Chcesz kupić jedno, a trafia się drugie.
Kupiłem ten kosmiczny pojazd bo od dawna miałem go na oku. Jest w nim coś, zachęcającego.
Autko występuje w dwóch wersjach. Biały i żółty. Nie licząc grafik co sprawia ze modeli różniących się od siebie jest aż sześć.
Transporter to prawie mój rówieśnik 42 lata i na chodzie. Ciekawostka to grafika. W obecnych czasach reklama alkoholu na zabawce nie idzie w parze. W obecnych czasach Unia Europejska wprowadziła by embargo na Wielką Brytanie wypuszczając taką zabawkę. Całe szczęście autko to niemal muzealny egzemplarz i wojny gospodarczej nie będzie.
Mój złomik niestety muzealnym egzemplarzem nie jest. Jest trochę obić, plastikowa zabudowa ma małe ryski. Brakuje prawie całej grafiki. Widać, że samochód był bawiony.
Ale są i zalety.
To coś jest prawie kompletne. Górna zabudowa cała do tego prowadnice na auto sportowe bez zarzutów. Szybki całe i do tego sprawne drzwi i tylna klapa. Całość trzyma się kupy i z tego jestem bardzo zadowolony.
Do kompletu brakuje wyścigówki. Przyznam że specjalnie na nią polował nie będę. Trafi się to kupie, jak nie to nie.
No dobra czas kończyć te mądrości.
To co kupiłem
Samochodzik zostaje tak jak jest. Być może zrobię tylko nowe naklejki.
Tak to jest na pchlich targach. Chcesz kupić jedno, a trafia się drugie.
Kupiłem ten kosmiczny pojazd bo od dawna miałem go na oku. Jest w nim coś, zachęcającego.
Autko występuje w dwóch wersjach. Biały i żółty. Nie licząc grafik co sprawia ze modeli różniących się od siebie jest aż sześć.
Transporter to prawie mój rówieśnik 42 lata i na chodzie. Ciekawostka to grafika. W obecnych czasach reklama alkoholu na zabawce nie idzie w parze. W obecnych czasach Unia Europejska wprowadziła by embargo na Wielką Brytanie wypuszczając taką zabawkę. Całe szczęście autko to niemal muzealny egzemplarz i wojny gospodarczej nie będzie.
Mój złomik niestety muzealnym egzemplarzem nie jest. Jest trochę obić, plastikowa zabudowa ma małe ryski. Brakuje prawie całej grafiki. Widać, że samochód był bawiony.
Ale są i zalety.
To coś jest prawie kompletne. Górna zabudowa cała do tego prowadnice na auto sportowe bez zarzutów. Szybki całe i do tego sprawne drzwi i tylna klapa. Całość trzyma się kupy i z tego jestem bardzo zadowolony.
Do kompletu brakuje wyścigówki. Przyznam że specjalnie na nią polował nie będę. Trafi się to kupie, jak nie to nie.
No dobra czas kończyć te mądrości.
To co kupiłem
Samochodzik zostaje tak jak jest. Być może zrobię tylko nowe naklejki.
Similar topics
» Matchbox Super kings K-13 C Aircraft Transporter
» Matchbox Super Kings K-27 Ford A TRANSPORTER
» Matchbox Super Kings K-120 A leyland Car Transporter
» Matchbox Super kings K-92 A Helikopter Transporter
» Matchbox Super Kings K-10 Car Transporter Tractor & Trailer 1976
» Matchbox Super Kings K-27 Ford A TRANSPORTER
» Matchbox Super Kings K-120 A leyland Car Transporter
» Matchbox Super kings K-92 A Helikopter Transporter
» Matchbox Super Kings K-10 Car Transporter Tractor & Trailer 1976
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Transporter Tractor
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: