Helikopter ADAC Siku 2228
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Helikoptery
Strona 1 z 1
Re: Helikopter ADAC Siku 2228
Helikopter jest piękny, bardzo mi się podoba, uszkodzenia dla mnie wręcz banalne, trzeba dorobić tylny statecznik, a już dorabiałem taką część w tym temacie Ford naczepa helikopter ADAC siku 3719.
TRAGEDIA !!!!!!!!!!!
Niech to szlag trafi, ułamał się nit zaciskowy trzymający zawias drzwi. Nawet śmigłowca nie dałem dzieciakowi sam sprawdzałem otwierałem i trzasnęło.
Potwierdza się to co pisałem w kilku naprawach, czym nowszy model tym słabszy. Z czego oni je robią że puszczają nity czy w tym przypadku zawiasy. Ale badziewie kurcze.
No nic, rozebrałem helikopter i próbuje ratować sytuację, coś tam skleiłem i schnie chociaż za bardzo nie rokuję nadzieji że drzwi będą się otwierały, no zobaczymy co z tego wyjdzie
Niech to szlag trafi, ułamał się nit zaciskowy trzymający zawias drzwi. Nawet śmigłowca nie dałem dzieciakowi sam sprawdzałem otwierałem i trzasnęło.
Potwierdza się to co pisałem w kilku naprawach, czym nowszy model tym słabszy. Z czego oni je robią że puszczają nity czy w tym przypadku zawiasy. Ale badziewie kurcze.
No nic, rozebrałem helikopter i próbuje ratować sytuację, coś tam skleiłem i schnie chociaż za bardzo nie rokuję nadzieji że drzwi będą się otwierały, no zobaczymy co z tego wyjdzie
Na szczęście drzwi będą się otwierały, co prawda z małymi luzami na boki ale lepsze to niż zaspawanie na amen.
Dodałem więcej kleju i teraz schną, jutro składam śmigłowiec
Dodałem więcej kleju i teraz schną, jutro składam śmigłowiec
Similar topics
» FORD Abschleppwagen mit PKW ADAC siku 2520
» Rettungs Hubschrauber ADAC Blitzversand siku 2539
» DAF ADAC Truck Service siku 3432
» Mercedes Atego mit Hubschrauber-Plattform ADAC siku
» Mercedes Atego Abschleppwagen ADAC siku 2712
» Rettungs Hubschrauber ADAC Blitzversand siku 2539
» DAF ADAC Truck Service siku 3432
» Mercedes Atego mit Hubschrauber-Plattform ADAC siku
» Mercedes Atego Abschleppwagen ADAC siku 2712
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Helikoptery
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: