VW 181 FEUERWEHR siku 1335
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Reszta autek
Strona 1 z 1
VW 181 FEUERWEHR siku 1335
Ostatnio zmieniony przez SMOK WAWELSKI dnia Pon Paź 29, 2012 7:35 am, w całości zmieniany 1 raz
Re: VW 181 FEUERWEHR siku 1335
VW 181 FEUERWEHR (straż pożarna ) kupiony za 2.5 zł.
Żeby nie było tak pięknie, samochodzik nie miał całego dachu, przedniej ramy szyby, i całej deski rozdzielczej.
Karoseria w idealnym stanie bez uszkodzeń i zadrapań, zewnętrzne elementy plastikowe w stanie bardzo dobrym, kółka mają małe wytarcia napisu siku i krzywe osie.
Żeby nie było tak pięknie, samochodzik nie miał całego dachu, przedniej ramy szyby, i całej deski rozdzielczej.
Karoseria w idealnym stanie bez uszkodzeń i zadrapań, zewnętrzne elementy plastikowe w stanie bardzo dobrym, kółka mają małe wytarcia napisu siku i krzywe osie.
Ostatnio zmieniony przez SMOK WAWELSKI dnia Pią Paź 26, 2012 5:16 am, w całości zmieniany 3 razy
Najtrudniejsza do zrobienia była syrena, mały element trudny do trzymania i szlifowania. Pomalowałem ja chromem, wyglądała super, niestety farba bezbarwna złamała kolor na szary metalik. To jedyny element z którego nie jestem zadowolony, na zdjęciach jest słabo widoczna w rzeczywistości wygląda dużo lepiej
Ogólnie samochodzik wyszedł bardzo fajnie, doświadczenie wyniesione z poprzednich napraw dało efekt końcowy naprawdę udanej renowacji )))))))))
Ogólnie samochodzik wyszedł bardzo fajnie, doświadczenie wyniesione z poprzednich napraw dało efekt końcowy naprawdę udanej renowacji )))))))))
Ostatnio zmieniony przez SMOK WAWELSKI dnia Pią Lis 16, 2012 7:45 pm, w całości zmieniany 2 razy
Similar topics
» VW Bus T4 siku 0834 Feuerwehr
» MAN Feuerwehr mit Boot siku 2102
» Hubschrauber Feuerwehr siku 2224
» Magirus Drehleiter Feuerwehr siku 4114
» Mercedes Sprinter 6x6 Feuerwehr siku 2113
» MAN Feuerwehr mit Boot siku 2102
» Hubschrauber Feuerwehr siku 2224
» Magirus Drehleiter Feuerwehr siku 4114
» Mercedes Sprinter 6x6 Feuerwehr siku 2113
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Reszta autek
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: