Mercedes Sprinter 6x6 Feuerwehr siku 2113
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
skala 1/50
Dwa słowa o resoraku
Karoseria metalowa, dwie pary otwieranych drzwi.
Nakładka na dachu plastikowa podobnie przedni zderzak.
Brak sreberek w lusterkach. Czaro to widzę
Żaluzje według mnie trochę za sztywne. Dosyć ciężko się podnoszą. Przyznam szczerze, aż się bałem je unosić żeby czegoś nie połamać. Nie wiem czy można unieść wszystkie po bokach i z tyłu. Za duże ryzyko i dlatego dałem sobie spokój.
Podwozie plastikowe, szkoda, brak resorów. Bawimy się na twardo. Za to jest hak. Prawdopodobnie pojawi się wersja z przyczepą, a może już jest. Nie sprawdzałem. Drabinka na dachu odczepiana
Moim zdaniem jest to najładniejszy Mercedes Sprinter jaki siku wyprodukowała. Piękny
Szkoda, że nie ma dwóch figurek strażaków. No cóż trzeba oszczędzać i ciąć koszty nawet w niemieckiej fabryce.
Polecam autko
skala 1/50
Dwa słowa o resoraku
Karoseria metalowa, dwie pary otwieranych drzwi.
Nakładka na dachu plastikowa podobnie przedni zderzak.
Brak sreberek w lusterkach. Czaro to widzę
Żaluzje według mnie trochę za sztywne. Dosyć ciężko się podnoszą. Przyznam szczerze, aż się bałem je unosić żeby czegoś nie połamać. Nie wiem czy można unieść wszystkie po bokach i z tyłu. Za duże ryzyko i dlatego dałem sobie spokój.
Podwozie plastikowe, szkoda, brak resorów. Bawimy się na twardo. Za to jest hak. Prawdopodobnie pojawi się wersja z przyczepą, a może już jest. Nie sprawdzałem. Drabinka na dachu odczepiana
Moim zdaniem jest to najładniejszy Mercedes Sprinter jaki siku wyprodukowała. Piękny
Szkoda, że nie ma dwóch figurek strażaków. No cóż trzeba oszczędzać i ciąć koszty nawet w niemieckiej fabryce.
Polecam autko
Similar topics
» Mercedes Sprinter Feuerwehr Rettungswagen siku 2020
» Mercedes Sprinter Feuerwehr siku 2020 numer 2
» Mercedes Sprinter Übertragungswagen siku 1937
» Mercedes Sprinter THW Mit-Anhaenger siku 2020
» Mercedes Sprinter Transport-Begleitschutz siku 2019
» Mercedes Sprinter Feuerwehr siku 2020 numer 2
» Mercedes Sprinter Übertragungswagen siku 1937
» Mercedes Sprinter THW Mit-Anhaenger siku 2020
» Mercedes Sprinter Transport-Begleitschutz siku 2019
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: