Matchbox Super Kings K-27 Power Boat & Transporter VN MIB 1977
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Matchbox Super Kings K-27 Power Boat & Transporter VN MIB 1977
Koniec
Tradycyjnie kilka zdań
Remont naczepy był wymagający ponieważ musiałem poprawić producenta. Chodzi o mocowanie łoża na łódź do naczepy. Bez tego model nadawał by się tylko na półkę a tak śmiało można się bawić, motorówka nie spadnie.
Dorobienie wciągarki było trudne i skomplikowane jednak podobną część już dorabiałem w tym modelu i bez większych obaw udało mi się ponoiwnie zrobić tą część na piątkę.
Aluminiowe łoże robiłem pierwszy raz nie przypominam sobie podobnej części w moich pracach dlatego trochę się bałem czy wyjdzie równo i wyszło, margines błędu nie przekracza 1 mm
Trudno było dorobić samo mocowanie łoża. Nie lubię gumek, a w tym przypadku tylko to mi przyszło do głowy. Część jest do zaakceptowania, spełnia swoją rolę a wygląda średnio.
Czekam za zakup jakiegoś ciągnika siodłowego, nie koniecznie musi to być oryginalny Ford, pociesze się każdym który będzie pasował, a pasować musi.
Zakup oryginalnej motorówki graniczy z cudem dlatego będę polował na ta którą widać na zdjęciach siku.
Ile wydałem
Czy było warto ?
Tradycyjnie kilka zdań
Remont naczepy był wymagający ponieważ musiałem poprawić producenta. Chodzi o mocowanie łoża na łódź do naczepy. Bez tego model nadawał by się tylko na półkę a tak śmiało można się bawić, motorówka nie spadnie.
Dorobienie wciągarki było trudne i skomplikowane jednak podobną część już dorabiałem w tym modelu i bez większych obaw udało mi się ponoiwnie zrobić tą część na piątkę.
Aluminiowe łoże robiłem pierwszy raz nie przypominam sobie podobnej części w moich pracach dlatego trochę się bałem czy wyjdzie równo i wyszło, margines błędu nie przekracza 1 mm
Trudno było dorobić samo mocowanie łoża. Nie lubię gumek, a w tym przypadku tylko to mi przyszło do głowy. Część jest do zaakceptowania, spełnia swoją rolę a wygląda średnio.
Czekam za zakup jakiegoś ciągnika siodłowego, nie koniecznie musi to być oryginalny Ford, pociesze się każdym który będzie pasował, a pasować musi.
Zakup oryginalnej motorówki graniczy z cudem dlatego będę polował na ta którą widać na zdjęciach siku.
Ile wydałem
- Kod:
Naczepa 2 zł
malowanie 3 zł
materiał 2 zł (kątownik aluminiowy)
Reszta z odzysku
"Robota to głupota, picie to życie"
Czy było warto ?
i bardzo ładnie;Dbyło warto.
ja nie zrobiłem dziś absolutnie nic.
albowiem pół dnia przespałem.
ja nie zrobiłem dziś absolutnie nic.
albowiem pół dnia przespałem.
Gość- Gość
Tak wyszło i wygląda super.
A ja znowu nie ma co robić, już tydzień czekam na dwie przesyłki które powinny dziś dotrzeć
A ja znowu nie ma co robić, już tydzień czekam na dwie przesyłki które powinny dziś dotrzeć
fajne te filmiki;D
wrzuce sobie suba;D
wrzuce sobie suba;D
Gość- Gość
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Matchbox Super Kings K-27 Power Boat & Transporter (nr2)
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super Kings K-27 Ford A TRANSPORTER
» Matchbox Super Kings K-120 A leyland Car Transporter
» Matchbox Super kings K-92 A Helikopter Transporter
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super Kings K-27 Ford A TRANSPORTER
» Matchbox Super Kings K-120 A leyland Car Transporter
» Matchbox Super kings K-92 A Helikopter Transporter
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: