Anhanger Siku 1668
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Reszta autek
Strona 1 z 1
Anhanger Siku 1668
Anhanger Siku 1668
Czyli przyczepka laweta skala 1/55
Przyczepka była sprzedawana tylko w zestawach. Występuje w kilku kolorach oraz z różnymi autkami także motorami. Z tego co mi wiadomo starsze i cenniejsze wersje lawet mają koła z napisami silu. Ogólnie przyjęło się że są to modele kolekcjonerskie. Ceny przyczepek wahają się od 3zł do nawet 20zł. Widziałem taką aukcję w której padł rekord 22 zł. Średnio to koszt autka siku około 3-5 zł. Oczywiście nie ma reguły w tej kwestii. Jak to bywa w handlu rzeczami używanymi.
Uszkodzone przyczepki to koszt od 1 zł do 3 zł.
To moje spostrzeżenia w prawie rocznym czynnym udziale w siku
Czyli przyczepka laweta skala 1/55
Przyczepka była sprzedawana tylko w zestawach. Występuje w kilku kolorach oraz z różnymi autkami także motorami. Z tego co mi wiadomo starsze i cenniejsze wersje lawet mają koła z napisami silu. Ogólnie przyjęło się że są to modele kolekcjonerskie. Ceny przyczepek wahają się od 3zł do nawet 20zł. Widziałem taką aukcję w której padł rekord 22 zł. Średnio to koszt autka siku około 3-5 zł. Oczywiście nie ma reguły w tej kwestii. Jak to bywa w handlu rzeczami używanymi.
Uszkodzone przyczepki to koszt od 1 zł do 3 zł.
To moje spostrzeżenia w prawie rocznym czynnym udziale w siku
Re: Anhanger Siku 1668
Jeszcze niedawno nie miałem żadnej przyczepki i strasznie ubolewałem z tego powodu. Kolekcja rosła w oczach a lawety jak nie było tak niema.
Wystarczyło trochę po walczyć i w tej chwili mam ich sześć sztuk. Kupione w dolnych granicach cenowych poza jedną w pudełku.
Trafiła się też jedna z kołami siku w super stanie. Z reszta wszystkie są w nienaganne stanie.
Żeby nie było tak pięknie kupiłem w zestawie złom 32 jedna lawetkę uszkodzoną. i to całe szczęście brak jest plastikowej blokady haka
Nawiasem mówiąc chętnie naprawie ten ubytek bo często sprzedawane lawety nie mają tej części. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Część o której mowa spełnia za jednym zamachem dwie role blokuje wychylaną platformę oraz hak w aucie.
Jednym słowem to skomplikowana część.
Wystarczyło trochę po walczyć i w tej chwili mam ich sześć sztuk. Kupione w dolnych granicach cenowych poza jedną w pudełku.
Trafiła się też jedna z kołami siku w super stanie. Z reszta wszystkie są w nienaganne stanie.
Żeby nie było tak pięknie kupiłem w zestawie złom 32 jedna lawetkę uszkodzoną. i to całe szczęście brak jest plastikowej blokady haka
Nawiasem mówiąc chętnie naprawie ten ubytek bo często sprzedawane lawety nie mają tej części. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Część o której mowa spełnia za jednym zamachem dwie role blokuje wychylaną platformę oraz hak w aucie.
Jednym słowem to skomplikowana część.
Re: Anhanger Siku 1668
Znalazłem ciekawą rączkę i ją zamontowałem na dorabianej części
Nie wiem od czego jest ta rączka lecz pasuje idealnie. Rdzeń to śruba która musi być, żaden klej nie wchodzi w rachubę. Obciążenia są zbyt duże.
Część spisuje się znakomicie.
Kilka fotek dla tych co nie piją a muszą tańczyć
Podsumowanie
Myślałem że będzie dużo trudniej a robota okazała się banalna. Bez kłopotu zrobię ponownie taką część jak będzie taka potrzeba.
Ile wydałem
Mało
a robota?
to głupota
picie to życie
Nie wiem od czego jest ta rączka lecz pasuje idealnie. Rdzeń to śruba która musi być, żaden klej nie wchodzi w rachubę. Obciążenia są zbyt duże.
Część spisuje się znakomicie.
Kilka fotek dla tych co nie piją a muszą tańczyć
Podsumowanie
Myślałem że będzie dużo trudniej a robota okazała się banalna. Bez kłopotu zrobię ponownie taką część jak będzie taka potrzeba.
Ile wydałem
Mało
a robota?
to głupota
picie to życie
Similar topics
» VOLVO FH 12 mit Anhänger DACHSER siku 3919
» Porsche PKW Transport - Anhanger siku 2544
» Ford Cargo Anhänger Motorboot siku 2543 A
» MAN Ladekran Recyling Transport Anhänger BYŚ siku 2920
» Mercedes Unimog 406 Rohrverleger mit Anhänger siku 2820
» Porsche PKW Transport - Anhanger siku 2544
» Ford Cargo Anhänger Motorboot siku 2543 A
» MAN Ladekran Recyling Transport Anhänger BYŚ siku 2920
» Mercedes Unimog 406 Rohrverleger mit Anhänger siku 2820
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Reszta autek
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: