Matchbox Super Kings K-18 A Articulated Horse Box
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: DODGE
Strona 1 z 1
zakup złom 41
Autko kupione z myślą o malowaniu ponieważ tak wywnioskowałem ze zdjęć poprzedniego właściciela
Jednak z modelem nic robił nie będę. Jest kompletne i w dobrym stanie jak na czterdziestolatka.
Czyli zostaje tak jak jest. Aaa bym zapomniał, naczepa jest na stałe przymocowana do ciągnika siodłowego to ciekawe rozwiązanie.
Warto dodać coś na temat skali bo przed zakupem próbowałem to ustalić bez skutecznie.
Na moje oko to 1/64. Niżej fotki z modelem właśnie w tej skali
Autko kupione z myślą o malowaniu ponieważ tak wywnioskowałem ze zdjęć poprzedniego właściciela
Jednak z modelem nic robił nie będę. Jest kompletne i w dobrym stanie jak na czterdziestolatka.
Czyli zostaje tak jak jest. Aaa bym zapomniał, naczepa jest na stałe przymocowana do ciągnika siodłowego to ciekawe rozwiązanie.
Warto dodać coś na temat skali bo przed zakupem próbowałem to ustalić bez skutecznie.
Na moje oko to 1/64. Niżej fotki z modelem właśnie w tej skali
Similar topics
» Matchbox Super Kings K-18 A The Stables on Horse Farm Road
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Articulated Truck
» Matchbox Super Kings K-17 Scammell Articulated Container Jack Daniels
» Super Kings K-17 Scammell Articulated Container Truck 7UP 1973
» Matchbox Super Kings K-10C K-10D CHEMCO
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Articulated Truck
» Matchbox Super Kings K-17 Scammell Articulated Container Jack Daniels
» Super Kings K-17 Scammell Articulated Container Truck 7UP 1973
» Matchbox Super Kings K-10C K-10D CHEMCO
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: DODGE
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: