Mercedes Sprinter Transport-Begleitschutz siku 2019
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
Po naszemu - eskorta transportowa
Ogólnie Mercedes Sprinter niczym poważnym się nie wyróżnia. Po prostu furgonetka.
Siku wypuściła na rynek stado tych autek w różnych kombinacja, Jednak ten model zasługuje na uwagę i pochwałę.
Zabudowa góry wyróżnia tego Mercedesa. Resorak wygląda poważnie i ciekawie.
Autko to współczesna produkcja lata 2000 plus.
Góra ruchoma i plastikowa. Podwozie z tworzywa nie posiada resorów czyli na twardo.
Z tego co mi wiadomo samochodzik leżał w piwnicy i do tego pudełko zostało obrzucone obelgami. Zamalowałem, no bo przecież brzydkie wyrazy.
To bardzo ładny Mercedesik Podoba mi się
Po naszemu - eskorta transportowa
Ogólnie Mercedes Sprinter niczym poważnym się nie wyróżnia. Po prostu furgonetka.
Siku wypuściła na rynek stado tych autek w różnych kombinacja, Jednak ten model zasługuje na uwagę i pochwałę.
Zabudowa góry wyróżnia tego Mercedesa. Resorak wygląda poważnie i ciekawie.
Autko to współczesna produkcja lata 2000 plus.
Góra ruchoma i plastikowa. Podwozie z tworzywa nie posiada resorów czyli na twardo.
Z tego co mi wiadomo samochodzik leżał w piwnicy i do tego pudełko zostało obrzucone obelgami. Zamalowałem, no bo przecież brzydkie wyrazy.
To bardzo ładny Mercedesik Podoba mi się
Similar topics
» Mercedes Sprinter 6x6 Feuerwehr siku 2113
» Mercedes Sprinter Übertragungswagen siku 1937
» Mercedes Sprinter THW Mit-Anhaenger siku 2020
» Mercedes Sprinter Feuerwehr siku 2020 numer 2
» Mercedes Sprinter Deutsche Post AG siku 2020
» Mercedes Sprinter Übertragungswagen siku 1937
» Mercedes Sprinter THW Mit-Anhaenger siku 2020
» Mercedes Sprinter Feuerwehr siku 2020 numer 2
» Mercedes Sprinter Deutsche Post AG siku 2020
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: