Mercedes Sprinter Feuerwehr Rettungswagen siku 2020
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
Po naszemu. Karetka pogotowia w służbie Straży Pożarnej.
Skala 1/55 początek XXI wieku
Mercedes Sprinter to konstrukcja szeroko dostępna w różnych kolorach i odmianach. Ten wariant jest szeroko dostępny.
Cały metalowy z podwoziem na spinkach co oznacza imitację amortyzatorów. Drobiazgi to plastik
Bardzo prosta, mocna i udana konstrukcja przypominająca stare dobre czasy, technologię Siku "V"
Naprawiałem już takie autka i była to przyjemność. Najczęściej wyłamywane są drzwi i gubione nosze. Są to najdelikatniejsze część w tym resoraku. Nie licząc wystających kogutów.
Sumując.
Mercedes Sprinter to doskonały wyrób zachodnich sąsiadów. Do zabawy i na półkę
Mój jest nowy nie śmigany i z noszami.
Polecam
Po naszemu. Karetka pogotowia w służbie Straży Pożarnej.
Skala 1/55 początek XXI wieku
Mercedes Sprinter to konstrukcja szeroko dostępna w różnych kolorach i odmianach. Ten wariant jest szeroko dostępny.
Cały metalowy z podwoziem na spinkach co oznacza imitację amortyzatorów. Drobiazgi to plastik
Bardzo prosta, mocna i udana konstrukcja przypominająca stare dobre czasy, technologię Siku "V"
Naprawiałem już takie autka i była to przyjemność. Najczęściej wyłamywane są drzwi i gubione nosze. Są to najdelikatniejsze część w tym resoraku. Nie licząc wystających kogutów.
Sumując.
Mercedes Sprinter to doskonały wyrób zachodnich sąsiadów. Do zabawy i na półkę
Mój jest nowy nie śmigany i z noszami.
Polecam
Similar topics
» Mercedes Sprinter Feuerwehr siku 2020 numer 2
» Mercedes Sprinter THW Mit-Anhaenger siku 2020
» Mercedes Sprinter THW 6x6 mit Anhänger und Boot siku 2020
» Mercedes Sprinter Deutsche Post AG siku 2020
» Mercedes Sprinter 6x6 Feuerwehr siku 2113
» Mercedes Sprinter THW Mit-Anhaenger siku 2020
» Mercedes Sprinter THW 6x6 mit Anhänger und Boot siku 2020
» Mercedes Sprinter Deutsche Post AG siku 2020
» Mercedes Sprinter 6x6 Feuerwehr siku 2113
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Mercedes-Benz :: Mercedes-Benz Furgonetki
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: