Scania R620 LKW mit Traktoren New Holland T7070 SikuFarmer 1984
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: SCANIA
Strona 1 z 1
Scania R620 LKW mit Traktoren New Holland T7070 SikuFarmer 1984
Scania R620 LKW mit Traktoren New Holland T7070 SikuFrarmer 1984
To chyba mój pierwszy resorak z serii Siku Farmer. Nawet o tym nie wiedziałem że to ta kategoria.
Jest kilka modeli Farmer które mam na uwadze i będę na nie polował.
SCANIA omawiana kilkukrotnie. Jest super z jednym drobnym technologicznym błędem. Podnoszona kabina.
Naczepa jest tak jak należy. W tej wersji z najazdami i to one są najsłabszym ogniwem modelu. Latają luźno i aż się proszą żeby je złamać. Tak też się stanie jak ciężarówką zajmie się dzieciak. Dlatego trzeba uważać na te części.
Autko ma na plecach dwa identyczne traktory New Holland T7070 SikuFarmer 1978 W połowie plastikowe. Korpus metalowy reszta tworzywo. Traktor ma z tyłu hak co oznacza że zaczepimy każdą maszynę rolniczą w skali 1/50. (Za mało wiem na temat Siku Farmer dlatego mogę się mylić) ) Z przodu mamy też coś w stylu haka który do czegoś pasuje. Postaram się upolować z przodu pasująca maszynę. Będę mógł napisać coś więcej.
Zastanawiam się po co Dyrektory z Siku dali dwa identyczne traktory. Osobiście do zestawy dodał bym dwa różne. Lub jeden z rolniczą maszyną.
I tu kłania się marketing.
Masz dwa identyczne modele z hakami?
To kup oddzielnie dodatki.
Tak, tak o to tu chodzi.
Nie jest to wada, ale zachęta.
Jednym słowem Dyrektory zmusili mnie żebym baczniej przyglądał się maszynom rolniczym w skali 1/50
Ciężarówka jest piękna nic dodać nic ująć.
To chyba mój pierwszy resorak z serii Siku Farmer. Nawet o tym nie wiedziałem że to ta kategoria.
Jest kilka modeli Farmer które mam na uwadze i będę na nie polował.
SCANIA omawiana kilkukrotnie. Jest super z jednym drobnym technologicznym błędem. Podnoszona kabina.
Naczepa jest tak jak należy. W tej wersji z najazdami i to one są najsłabszym ogniwem modelu. Latają luźno i aż się proszą żeby je złamać. Tak też się stanie jak ciężarówką zajmie się dzieciak. Dlatego trzeba uważać na te części.
Autko ma na plecach dwa identyczne traktory New Holland T7070 SikuFarmer 1978 W połowie plastikowe. Korpus metalowy reszta tworzywo. Traktor ma z tyłu hak co oznacza że zaczepimy każdą maszynę rolniczą w skali 1/50. (Za mało wiem na temat Siku Farmer dlatego mogę się mylić) ) Z przodu mamy też coś w stylu haka który do czegoś pasuje. Postaram się upolować z przodu pasująca maszynę. Będę mógł napisać coś więcej.
Zastanawiam się po co Dyrektory z Siku dali dwa identyczne traktory. Osobiście do zestawy dodał bym dwa różne. Lub jeden z rolniczą maszyną.
I tu kłania się marketing.
Masz dwa identyczne modele z hakami?
To kup oddzielnie dodatki.
Tak, tak o to tu chodzi.
Nie jest to wada, ale zachęta.
Jednym słowem Dyrektory zmusili mnie żebym baczniej przyglądał się maszynom rolniczym w skali 1/50
Ciężarówka jest piękna nic dodać nic ująć.
Similar topics
» Scania mit Traktoren New Holland Blitzversand 1984
» Scania R620 siku - Warto wiedzieć
» Scania R620 mit Radlader Liebherr 580 siku 3933
» Mercedes Actros Milchsammelwagen SikuFarmer 1939
» Matchbox Super Kings K-109 IVECO SHELL PETROL TANKER 1984
» Scania R620 siku - Warto wiedzieć
» Scania R620 mit Radlader Liebherr 580 siku 3933
» Mercedes Actros Milchsammelwagen SikuFarmer 1939
» Matchbox Super Kings K-109 IVECO SHELL PETROL TANKER 1984
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: SCANIA
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: