MAN Garagentransporter siku 3812
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: MAN
Strona 1 z 1
MAN Garagentransporter siku 3812
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Sro Sie 27, 2014 7:13 pm, w całości zmieniany 2 razy
Re: MAN Garagentransporter siku 3812
Zmiana planów. Autko nie będzie z miało kabiny Forda.
Do tej pory nie wiem co oryginalnie DAF przewozi. Podobno jakiś garaż
Do tej pory nie wiem co oryginalnie DAF przewozi. Podobno jakiś garaż
Nowa nazwa autka to MAN Garagentransporter siku 3812
Co następuje.
Miałem malować resoraka tak jak w oryginale. Jednak postanowiłem dołączyć samochodzik do mojej leśnej floty Czyli góra zielona, podwozie czarne i biały akcent.
Tak jak tu
https://dokument.forumpolish.com/t247-man-lkw-mit-ladekran-langholzwagen
Co następuje.
Miałem malować resoraka tak jak w oryginale. Jednak postanowiłem dołączyć samochodzik do mojej leśnej floty Czyli góra zielona, podwozie czarne i biały akcent.
Tak jak tu
https://dokument.forumpolish.com/t247-man-lkw-mit-ladekran-langholzwagen
Zrobione
Podsumowanie.
W tej modyfikacji postanowiłem poprawić kilka denerwujących drobiazgów które występują w podwoziu typu ladekran z HDS
Pierwszy to hak
Zlikwidowałem oryginalny hak i w jego miejsce wstawiłem śrubę M2. Nie wiedzieć czemu dosyć często w używanych autach tego typu cały HAK jest zawsze wygięty do góry. Odpowiedz jest prosta bolec jest za krótki i prawdopodobnie podczas zabawy ciągnięta przyczepa sama się odpina. Teraz wysokość można regulować śrubą.
Zlikwidowałem paskudne luzy w HDS tylko w dolnej części. Wkręty M2.2 sprawę rozwiązały. Jest dużo lepiej, ale nie idealnie.
W następnym dźwigu HDS zlikwiduje wszystkie.
Opracowałem nową technologie naprawy stopek stabilizacyjnych. Wywierciłem otworek 1.8 mm i wkręciłem śrubę. Szybko, prosto, mocno i skutecznie.
To chyba wszystko.
Można podziwiać
Deski kosztowały mnie 3 zł. Zaszalałem
Podsumowanie.
W tej modyfikacji postanowiłem poprawić kilka denerwujących drobiazgów które występują w podwoziu typu ladekran z HDS
Pierwszy to hak
Zlikwidowałem oryginalny hak i w jego miejsce wstawiłem śrubę M2. Nie wiedzieć czemu dosyć często w używanych autach tego typu cały HAK jest zawsze wygięty do góry. Odpowiedz jest prosta bolec jest za krótki i prawdopodobnie podczas zabawy ciągnięta przyczepa sama się odpina. Teraz wysokość można regulować śrubą.
Zlikwidowałem paskudne luzy w HDS tylko w dolnej części. Wkręty M2.2 sprawę rozwiązały. Jest dużo lepiej, ale nie idealnie.
W następnym dźwigu HDS zlikwiduje wszystkie.
Opracowałem nową technologie naprawy stopek stabilizacyjnych. Wywierciłem otworek 1.8 mm i wkręciłem śrubę. Szybko, prosto, mocno i skutecznie.
To chyba wszystko.
Można podziwiać
Deski kosztowały mnie 3 zł. Zaszalałem
Similar topics
» DAF Garagentransporter siku 3812
» MAN TERBERG Schlepper siku
» MAN TGA Fäkalien BYŚ siku 2712
» LKW Dolly siku
» MAN TGA Ladekran siku 3930
» MAN TERBERG Schlepper siku
» MAN TGA Fäkalien BYŚ siku 2712
» LKW Dolly siku
» MAN TGA Ladekran siku 3930
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: MAN
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: