Matchbox Super kings FORD LTS
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 1 z 1
Matchbox Super kings FORD LTS
Matchbox Super Kings FORD LTS
Ford LTS jako ciągnik siodłowy występuje, a raczej występował w kilku wersjach. To tak z grubsza
Matchbox wyprodukował jedną wersje tego autka z dwoma osiami występującą w trzech zestawach
K-16B
Najbardziej podoba mi się wersja CHEMCO oraz TOTAL cały bialy
K-18B
K-92A
Chyba najładniejszy zestaw tego autka.
To tak na wstępie.
Ford LTS jako ciągnik siodłowy występuje, a raczej występował w kilku wersjach. To tak z grubsza
Matchbox wyprodukował jedną wersje tego autka z dwoma osiami występującą w trzech zestawach
K-16B
Najbardziej podoba mi się wersja CHEMCO oraz TOTAL cały bialy
K-18B
K-92A
Chyba najładniejszy zestaw tego autka.
To tak na wstępie.
Re: Matchbox Super kings FORD LTS
Ford LTS to bardzo udany samochodzik który składa się z ośmiu części nie licząc kół ze spinkami. Koła też występują w dwóch rodzajach. Starsze z namalowanym wzorem i nowsze, dwuczęściowe ze srebrna felgą.
Skala modelu to 1/60 lub 1/64 taka sama wielkości co ciężarówki SIKU V
Autek mam kilka w tym trzy oryginalne zestawy po remoncie. (Modele na drugim planie)
Na pierwszym planie widać dwa autka czarne które wejdą w skład jednego zestawu i dwa surowe zmodyfikowane oczekujące na naczepy
Modyfikacje to dorobione przednie osłony rurowe i dłuższe kominy. Części zdejmowane, nic na stałe
Zastanawiam się nad dorobieniem lusterek oraz jednej owiewki, drugi będzie bez. Autek nie maluję odstawiam do poczekalni i poluje na naczepy
Koniec
Skala modelu to 1/60 lub 1/64 taka sama wielkości co ciężarówki SIKU V
Autek mam kilka w tym trzy oryginalne zestawy po remoncie. (Modele na drugim planie)
Na pierwszym planie widać dwa autka czarne które wejdą w skład jednego zestawu i dwa surowe zmodyfikowane oczekujące na naczepy
Modyfikacje to dorobione przednie osłony rurowe i dłuższe kominy. Części zdejmowane, nic na stałe
Zastanawiam się nad dorobieniem lusterek oraz jednej owiewki, drugi będzie bez. Autek nie maluję odstawiam do poczekalni i poluje na naczepy
Koniec
Similar topics
» Matchbox Super Kings Ford LTS K-16B K-13C Nuclear Power Generator
» Matchbox Super Kings K-40 Ford D-1210
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Articulated Truck
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super Kings K-16 Ford LTS CHEMCO 1973
» Matchbox Super Kings K-40 Ford D-1210
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Articulated Truck
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super Kings K-16 Ford LTS CHEMCO 1973
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: