Matchbox Super Kings Ford LTS K-16B K-13C Nuclear Power Generator
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 1 z 1
Tak jak wspominałem w tym temacie.
Matchbox Super Kings K-10 K-13C Nuclear Power Generator
Zorbie jeszcze jeden atomowy model ze śmieci.
Znalazłem następne podwozie K-13C (nie zrobiłem zdjęć. Te są z innego tematu),
Identycznie przeciąłem oraz wstawiłem inny kawałek ramienia koparki siku 4313 żeby zrobić mocowanie z ciągnikiem siodłowym.
Zostało mi kilka karoserii koparek siku 4313 które przerobię na reaktor. A co dalej?
zobaczymy.
foto
Tak jak wspominałem w tym temacie.
Matchbox Super Kings K-10 K-13C Nuclear Power Generator
Zorbie jeszcze jeden atomowy model ze śmieci.
Znalazłem następne podwozie K-13C (nie zrobiłem zdjęć. Te są z innego tematu),
Identycznie przeciąłem oraz wstawiłem inny kawałek ramienia koparki siku 4313 żeby zrobić mocowanie z ciągnikiem siodłowym.
Zostało mi kilka karoserii koparek siku 4313 które przerobię na reaktor. A co dalej?
zobaczymy.
foto
Re: Matchbox Super Kings Ford LTS K-16B K-13C Nuclear Power Generator
Po długiej przerwie świątecznej ruszyłem z dokończeniem auta.
Bez planów, schematów, rysunków technicznych. Ważne żeby części do siebie pasowały i były równe.
Złomik praktycznie gotowy do malowania. Musze jeszcze usunąć farbę z naczepy. Farba z naczepy ustąpi tylko sodą kaustyczną. Trzy stołowe łyżki na szklankę ciepłej wody. Potrwa to 48 godzin
Bez planów, schematów, rysunków technicznych. Ważne żeby części do siebie pasowały i były równe.
Złomik praktycznie gotowy do malowania. Musze jeszcze usunąć farbę z naczepy. Farba z naczepy ustąpi tylko sodą kaustyczną. Trzy stołowe łyżki na szklankę ciepłej wody. Potrwa to 48 godzin
Re: Matchbox Super Kings Ford LTS K-16B K-13C Nuclear Power Generator
Po czterech miesiącach, śmieciuch doczekał się kontynuacji prac.
Dorobiłem kilka części zrobiłem nowe naklejki i w tej chwili trwa malowanie.
Ford LTS który miał być do kompletu został wymieniony na Transporter Tractor. Taki kosmiczny pojazd z którego nie można odzyskać nawet części. Bo nic nie pasuje Brzydki, ale przecież nie wyrzucę. Nadaje się do takich sajens fikszyn
Za dwa dni prezentacja
Dorobiłem kilka części zrobiłem nowe naklejki i w tej chwili trwa malowanie.
Ford LTS który miał być do kompletu został wymieniony na Transporter Tractor. Taki kosmiczny pojazd z którego nie można odzyskać nawet części. Bo nic nie pasuje Brzydki, ale przecież nie wyrzucę. Nadaje się do takich sajens fikszyn
Za dwa dni prezentacja
Similar topics
» Matchbox Super Kings K-10 K-13C Ford LTS Nuclear Power Generator
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super kings FORD LTS
» Matchbox Super Kings K-40 Ford D-1210
» Matchbox Super Kings Ford LTS Turbo Jack Daniels
» Matchbox Super Kings K-18 Ford LTS Transporter Barrel
» Matchbox Super kings FORD LTS
» Matchbox Super Kings K-40 Ford D-1210
» Matchbox Super Kings Ford LTS Turbo Jack Daniels
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Ford
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: