Carawan siku 2518
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Reszta autek
Strona 1 z 1
Re: Carawan siku 2518
Z zestawu kupiłem tylko przyczepę. Trzeba ją oczyścić i normalnie pomalować bo w tej chwili wygląda ohydnie. Przyczepa jest cała metalowa więc nie będzie problemu z oczyszczeniem ze starej farby.
Jeszcze nie wiem na jaki kolor i jaki samochód ją dostanie.
Jeśli chodzi o uszkodzenia to trzeba dorobić podtrzymanie na haku auta (nie wiem jak nazywa się ta część) Takie małe czarne gówienko koło oczka na hak.
Dodatkowo wyczyścić i wypolerować szyby i to wszystko
Re: Carawan siku 2518
Zrobiłem podpórkę na hak, wygląda jak z fabryki oraz prawie dwie godziny czyściłem karoserie z farby, do żywego.
Jedno trzeba przyznać starsze modele maja naprawdę twardy lakier nie to co teraz wszystko akrylowe.
Przyczepa będzie dwukolorowa, czerwono biała już schnie pierwsza warstwa. Później trysnę jeszcze raz jutro bezbarwny a następnego dnia składam wszystko w całość.
Dodatkowo pięknie wypolerowałem szybki cudo.
Zdjęć nie dodaje i tak nie ma co pokazać
Jedno trzeba przyznać starsze modele maja naprawdę twardy lakier nie to co teraz wszystko akrylowe.
Przyczepa będzie dwukolorowa, czerwono biała już schnie pierwsza warstwa. Później trysnę jeszcze raz jutro bezbarwny a następnego dnia składam wszystko w całość.
Dodatkowo pięknie wypolerowałem szybki cudo.
Zdjęć nie dodaje i tak nie ma co pokazać
Similar topics
» Anhanger Siku 1668
» John Deere siku 1992 siku 1994
» LKW Dolly siku
» Lustrka siku
» Citroen 2CV 6 siku 1089
» John Deere siku 1992 siku 1994
» LKW Dolly siku
» Lustrka siku
» Citroen 2CV 6 siku 1089
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Reszta autek
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: