Faun Kranwagen HEINTKAMP siku 2914
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Faun
Strona 1 z 1
Faun Kranwagen HEINTKAMP siku 2914
Dźwig w skali 1/55.
Mam już taki, robiony.
Nic nie stoi na przeszkodzie żebym miał drugi. Jeszcze nie wiem w jakich barwach, zobaczymy.
Prócz kół mam wszystkie części. Głównie chodzi o stopki, no sorka nie mam lusterek i haka
Autko to wrak wymagający trochę miłości. Co najważniejsze siłownik pracuje dobrze. Zobaczymy jak wygląda po rozbiórce
Mam już taki, robiony.
Nic nie stoi na przeszkodzie żebym miał drugi. Jeszcze nie wiem w jakich barwach, zobaczymy.
Prócz kół mam wszystkie części. Głównie chodzi o stopki, no sorka nie mam lusterek i haka
Autko to wrak wymagający trochę miłości. Co najważniejsze siłownik pracuje dobrze. Zobaczymy jak wygląda po rozbiórce
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Pon Sie 18, 2014 9:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: Faun Kranwagen HEINTKAMP siku 2914
Że tez zawsze muszę trafić na jakiś problem.
Siłownik jest do wymiany. Pochwy maja odkształcone mocowania.
Miałem dziś nic nie robić jednak nie mogłem sobie odmówić przyjemności w dorobieniu siłownika.
Kawałek anteny 7 mm trochę mierzenia, lutowania i siłownik jest lepszy niż oryginalny. Jednotłokowy oczywiście
Siłownik pracuje idealnie. Nie za lekko i nie za ciężko tak jak trzeba.
I to koniec roboty w tym miesiącu.
Dźwig poczeka na swoją kolej
Siłownik jest do wymiany. Pochwy maja odkształcone mocowania.
Miałem dziś nic nie robić jednak nie mogłem sobie odmówić przyjemności w dorobieniu siłownika.
Kawałek anteny 7 mm trochę mierzenia, lutowania i siłownik jest lepszy niż oryginalny. Jednotłokowy oczywiście
Siłownik pracuje idealnie. Nie za lekko i nie za ciężko tak jak trzeba.
I to koniec roboty w tym miesiącu.
Dźwig poczeka na swoją kolej
Similar topics
» Faun Kranwagen THW siku 2914
» Faun Feuerwehr kranwagen siku 4010
» Faun Feuerwehr Kranwagen Kran siku 2110
» Faun Schneeräumfahrzeug siku 2212
» Faun Transporter UN siku 4010
» Faun Feuerwehr kranwagen siku 4010
» Faun Feuerwehr Kranwagen Kran siku 2110
» Faun Schneeräumfahrzeug siku 2212
» Faun Transporter UN siku 4010
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Siku :: Faun
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: