Matchbox Super Kings K-30 Mercedes Unimog and Trailer
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Mercedes
Strona 1 z 1
Oryginał
złom
Dwa lata temu sądziłem, że auta nie da się naprawić. Bez kupowania następnego na części.
To było dwa lata temu.
Dziś zacząłem naprawę.
Już zrobiłem siedzenia. Unimog dostał nowe koła. Szybka jest już na swoim miejscu.
Dorobię filtr powietrza. Część charakterystyczna w tym Mercedesie oraz lusterka, a na koniec grill.
Co do przyczepki zdecyduje na sam koniec.
złom
Dwa lata temu sądziłem, że auta nie da się naprawić. Bez kupowania następnego na części.
To było dwa lata temu.
Dziś zacząłem naprawę.
Już zrobiłem siedzenia. Unimog dostał nowe koła. Szybka jest już na swoim miejscu.
Dorobię filtr powietrza. Część charakterystyczna w tym Mercedesie oraz lusterka, a na koniec grill.
Co do przyczepki zdecyduje na sam koniec.
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Sro Wrz 30, 2015 11:18 am, w całości zmieniany 1 raz
Re: Matchbox Super Kings K-30 Mercedes Unimog and Trailer
Jest?!
Jest. !
Prawie wszystkie części dorobione.
Szybka to tylko przód. Miałem robić całą tylko istniało duże prawdopodobieństwo zabrudzeniem klejem. Jest dobrze. "nie trza psuć"
Lusterka, siedzenie, przedni grill, filtr powietrza na śruby, nowy hak, koła od siku 1/50. Gitara.
Auto nabrało charakteru. Wygląda według mnie fajowo.
Przyszedł czas zadać sobie ważne pytanie. Jak Mercedesa pomalować i co zrobić z przyczepką.?
.....
ps
Dobra.
Musze iść do jakiegoś specjalisty. Bo nie dość, że gadam sam do siebie to od dłuższego czasu zacząłem i pisać. heheheh
Koniec roboty na dziś.
Jest. !
Prawie wszystkie części dorobione.
Szybka to tylko przód. Miałem robić całą tylko istniało duże prawdopodobieństwo zabrudzeniem klejem. Jest dobrze. "nie trza psuć"
Lusterka, siedzenie, przedni grill, filtr powietrza na śruby, nowy hak, koła od siku 1/50. Gitara.
Auto nabrało charakteru. Wygląda według mnie fajowo.
Przyszedł czas zadać sobie ważne pytanie. Jak Mercedesa pomalować i co zrobić z przyczepką.?
.....
ps
Dobra.
Musze iść do jakiegoś specjalisty. Bo nie dość, że gadam sam do siebie to od dłuższego czasu zacząłem i pisać. heheheh
Koniec roboty na dziś.
Similar topics
» Matchbox Super Kings K-5 Muir Hill Trailer 1972
» Matchbox Super Kings K-10 Car Transporter Tractor & Trailer 1976
» Matchbox Super Kings K-93 Unimog Lamp Maintenance 1982
» Matchbox Super Kings and siku K-8-D Mercedes NG Conveyor Equipment
» Matchbox Superkings K-30 Unimog and Compressor Trailer
» Matchbox Super Kings K-10 Car Transporter Tractor & Trailer 1976
» Matchbox Super Kings K-93 Unimog Lamp Maintenance 1982
» Matchbox Super Kings and siku K-8-D Mercedes NG Conveyor Equipment
» Matchbox Superkings K-30 Unimog and Compressor Trailer
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Mercedes
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: