Matchbox Superkings K-30 Unimog and Compressor Trailer
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Mercedes
Strona 1 z 1
Matchbox Superkings K-30 Unimog and Compressor Trailer
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Sro Paź 08, 2014 9:57 pm, w całości zmieniany 2 razy
Re: Matchbox Superkings K-30 Unimog and Compressor Trailer
Model kupiony w zestawie złom 30
Oszukałem się na tym modelu. Właściciel zrobił tak zdjęcie żeby nie było widać ubytków, ale z drugiej strony mogłem poprosić i więcej fotek. W zestawie było więcej ciekawych aut i ten model nie powstrzymał by mnie od zakupu zestawu złom 30 Tak to jest jak kupuje się uszkodzone samochody. Dobrze chociaż że przyczepa jest cała mercedesa do kupię.
Jakie ma ubytki?
Brak koła
Brak siedzeń
Brak szyby
Krótko mówiąc szmelc :-/
Oszukałem się na tym modelu. Właściciel zrobił tak zdjęcie żeby nie było widać ubytków, ale z drugiej strony mogłem poprosić i więcej fotek. W zestawie było więcej ciekawych aut i ten model nie powstrzymał by mnie od zakupu zestawu złom 30 Tak to jest jak kupuje się uszkodzone samochody. Dobrze chociaż że przyczepa jest cała mercedesa do kupię.
Jakie ma ubytki?
Brak koła
Brak siedzeń
Brak szyby
Krótko mówiąc szmelc :-/
Ostatnio zmieniony przez Siku Mechanik dnia Nie Wrz 28, 2014 5:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: Matchbox Superkings K-30 Unimog and Compressor Trailer
Robota już wczoraj ruszyła.
Autko jet bez farby. Dorobiłem hak i oczko w przyczepie oraz złamany opór w plastikowej górze przyczepy.
Wymieniłem wszystkie osie. Zrobiłem wąż oraz prymitywny młot udarowy.
Prawdopodobnie jutro zacznę malowanie.
Taka naprawa to przyjemność.
Nigdzie nie znalazłem informacji na temat skali Mercedesa.
Jest nieco większy niż Unimog siku 1/55. Matchbox w minionych latach zupełni nie trzymał skali. Na moje rozmiar to 1/52 - 1/53.
Autko jet bez farby. Dorobiłem hak i oczko w przyczepie oraz złamany opór w plastikowej górze przyczepy.
Wymieniłem wszystkie osie. Zrobiłem wąż oraz prymitywny młot udarowy.
Prawdopodobnie jutro zacznę malowanie.
Taka naprawa to przyjemność.
Nigdzie nie znalazłem informacji na temat skali Mercedesa.
Jest nieco większy niż Unimog siku 1/55. Matchbox w minionych latach zupełni nie trzymał skali. Na moje rozmiar to 1/52 - 1/53.
Similar topics
» Matchbox Super Kings K-30 Mercedes Unimog and Trailer
» Mercedes Unimog Rail Trailer siku 1620
» Matchbox Super Kings K-5 Muir Hill Trailer 1972
» Matchbox Super Kings K-10 Car Transporter Tractor & Trailer 1976
» Matchbox Super Kings K-93 Unimog Lamp Maintenance 1982
» Mercedes Unimog Rail Trailer siku 1620
» Matchbox Super Kings K-5 Muir Hill Trailer 1972
» Matchbox Super Kings K-10 Car Transporter Tractor & Trailer 1976
» Matchbox Super Kings K-93 Unimog Lamp Maintenance 1982
Resoraki SIKU Matchbox Super Kings :: SIKU, MATCHBOX Super Kings :: Wszystkie modele. Nowe i po remoncie :: Matchbox Super Kings :: Mercedes
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: